Tenant retention and property maintenance commercial building case study : world wide business park - Ahmad Syafiq Mohd Rosli 1988; Uche Godwin Aliagha, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012