Faktor-faktor yang mempengaruhi penyewa dalam pemilihan ruang pejabat di bangunan pejabat binaan khas di kawasan Kuala Lumpur [electronic resources] - 624232 Ahmad Hafizi Mohd. Napiah; Maizan Baba, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012