Faktor yang menjadi keutamaan pembeli rumah di bawah skim rumah pertamaku kawasan kajian : Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur - Nur Syahida Anuar 1989; Rosadah Mahamud, supervisor 240714; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012