Mengkaji tahap kesedaran pekerja terhadap sistem pengurusan keselamatan dan kesihatan pekerjaan bangunan kilang - Nur Afifah Zulkafli: 1990- 576614; Mizan Baba 638500; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012