Performance of precast slab with steel fibre reinforced concrete topping - Nur Farhana Harun, 1989-; Izni Syahrizal Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012