Perkaitan antara kemahiran mengajar (kemahiran induksi, kemahiran penerangan, kemahiran menggunakan ABM) dan minat guru-guru Pendidikan Jasmani dan Kesihatan di Sekolah Menengah Kebangsaan daerah Johor Bahru - Mohd. Hafizuddin Md. Hussieni, 1988-; Zainudin Abu Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012