Perisian multimedia sejarah berasaskan pendekatan penceritaan digital dan kesannya terhadap pembelajaran pelajar [electronic resource] - Abd. Malek Samsuri, 1964-; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Ph.D) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012