Perubahan sosial dan pembangunan modal insan berkualiti dalam kalangan mahasiswa Institusi Pengajian Tinggi Awam [electronic resources] - Zainudin Hassan, 1968- (2012)
Thesis (Ph.D (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012