Kajian kesan temporary threshold shift (TTS) terhadap pengguna walkman - 257938 Khairulniza Kamiso (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999