Kemahiran pengutaraan masalah Matematik Tambahan dalam kalangan pelajar tingkatan 4 - Elleyanti Mislan, 1979-; Mohd. Nor Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012