Persepsi guru-guru terhadap gaya kepimpinan Guru Besar dengan pembentukan iklim di sekolah rendah daerah Segamat - 526656 Mona Liza Nek Mat; Hassan Hushin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012