Receptive-productive vocabulary acquisition through graded reading - Ho, Sin Hong, 1966-; Noor Abidah Mohd. Omar; Faizah Mohamad Nor, supervisor; Fauziah Ismail, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012