Faktor-faktor yang mempengaruhi enrolmen pelatih di Pusat Giatmara Negeri Johor - Mohd. Hilmi Isa, 1987-; Amirmudin Udin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012