Kepimpinan transformasional Pengetua dan hubungannya dengan motivasi guru di tiga buah sekolah zon Labis daerah Segamat - 527017 Julina Kamaludin; Hassan Hushin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012