Amalan pengurusan Guru Besar dan motivasi kerja guru di sekolah rendah - 526724 Md. Adam Rohani; Mohd. Anuar Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012