Amalan profesionalisme keguruan guru sekolah menengah - Nalinee Kothandabani, 1985-; Baharin Abu, 1964-; Fakulti Pendidikan (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pendidikan dan Pembangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012