Hubungan antara motivasi kerja dengan kepuasan kerja dalam kalangan guru di Daerah Kulai [electronic resource] - Nurul Hana Zakaria, 1987- (2012)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012