Kajian buruh asing dalam industri pembinaan - Nor Umairah Abd. Rahim, 1988-; Bachan Singh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012