Modelling, identification and control of shape memory alloy actuator using intelligence system identification technique - Muhammad Aliuddin Bakar, 1986-; Musa Mailah; Intan Zaurah Mat Darus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012