Determination of safety inventory under uncertain conditions - Le Tran Trung Kien, 1984-; Azanizawati Ma'aram; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012