The effect of pre-treatment parameters on titanium alloys prior to PVD coating - Hossein Mohammad Khanlou, 1985-; Izman Sudin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 20120