Wastewater treatment using fruit enzyme - Chua, Hong Wei, 1988-; Mohd. Azraai Kassim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012