CFD investigation on boiler combustion characteristics [electronic resource] - Nofrizalidris Darlis, 1988-, author; Mohsin Mohd. Sies, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012