Ship breaking and dismantling operation - Ahmad Hafifi Sukri, 1988-; Ab. Saman Abd. Kader; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012