Friction welding of magnesium alloy - Ahmad Asyraf Mohd. Roslan, 1987-; Zulkepli Muhamad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012