Design and development of a mosque model using sheet metal [electronic resource] - Ahmad Zaki Amir Hamzah, 1988- author; Zainal Abidin Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012