Facial expression recognition using eigen image features - Ng, Hui Yee , 1988-, author; Mohd. Shafiek Yaacob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012