Optimization pipe diameter at piping network system - Hia, Hong Teik, 1988-; Amer Nordin Darus; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012