Selection of fishing port hub using fuzzy multi criteria decision making method (FMCDMM) - Nur Ilhami Ahmad Sarbani, 1987-; Mohd. Zamani Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012