Ergonomic study on bending operation in a manufacturing company [electronic resource] - Nur Syafiqah Mohd. Anuar, 1988-; Azanizawati Ma'aram; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012