Penyediaan pangkalan data GIS untuk kawalan pembangunan perindustrian, Ulu Titam, Johor - 277645 Siau, Keh Shyan @ Diana Anthony (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999