Failure of fully clamped laminated composite hemispherical dome under internal pressure - Zulkarnain Zulkipli, 1988-; Yob Saed Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012