Pembinaan instrumen pentaksiran akhlak berasaskan rakan sebaya pelajaran sekolah menengah - Ajmain @ Jimaain Safar 194256; Ab. Halim Tamuri; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Thesis (Ph.D) - Universiti Kebangasan malaysia, 2012