Electroless nickel plating on copper alloy [electronic resource] - Mohd. Nasrul Muhammad, 1988-; Jamaliah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012