Green 5S in a paper bag manufacturing company [electronic resource] - Muhammad Syukri A. Rahim, 1989-; Jafri Mohd. Rohani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012