Comparative evaluation of nerual network and support vector machine in detecting simox fraud - Abdikarim Hussiein Elmi, 1987-; Subariah Ibrahim; Roselina Salleh @ Sallehuddin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer - Keselamatan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012