Textile-based micro electro mechanical system (MEMS) accelerometer for pelvic tilt measurement - Nik Nur Zuliyana Mohd. Rajdi, 1988-, author; Dedy H. B. Wicaksono, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012