Teknik kluster dwi-peringkat untuk penambahbaikan graf gerak dalam pensintesisan pergerakan manusia [electronic resource] - 353103 Rafidah Abd. Rahim (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012