Kajian masa produktiviti kerja-kerja siling - Hazwan Che Utama; Fadhlin Abdullah, supervisor; Razali Abdul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012