Aplikasi teknologi hijau dalam merekabentuk bangunan kediaman baru - Nurul Adila Apandi, 1989- , author; Fuziah Ismail, supervisor; Ahmad Rosdan Razak; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012