Analisis kos sistem solar hibrid di Sekolah Malaysia - Nur Fadilah Darmansah, 1987-; Norazam Othman, supervisor; Jamaluddin Yaakob, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012