Perubahan kerja pada bangunan tinggi - Rossidah Halim, 1980- , author; Fadhlin Abdullah, supervisor; Muzani Mustapa, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012