Penyediaan dan pengurusan tempat letak kereta di Universiti Teknologi Malaysia - Muhammad Izzad Mad Saad, 1989-; Wan Ibrisam Fikry Wan Ismail supervisor 630845; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012