Analisis kadar upah buruh mahir industri pembinaan - Ummu Nafisah Mohd. Edrus, 1988-; Zakaria Mohd. Yusuf, supervisor; Fadhlin Abdullah, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012