Profil projek pembinaan yang menggunakan teknologi hijau di Malaysia - Zainal Dahlan; Nur Emma Mustaffa, supervisor; Tantish Kamaruddin, supervisor; Fakulti Alam Bina (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012