Mempopulasikan Pangkalan Data Ukur Kadaster Kebangsaan (NDCDB) menggunakan kaedah penambahan data cut of date (COD) - Hanafi Mohamad, 1989-; Abdullah Hisam Omar; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012