Penentuan arah kiblat menggunakan GPS handheld - Nurul Amira Mohammad, 1989-, author; Mohamad Saupi Che Awang, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012