Corona discharge effects towards data transmission - Aris Fadilah, 1989-, author; Ahmad Darus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012