Electromagnetic hybrid suspension system (EHS) application on a scaled car model - Abdullah Kamaruzaman, 1988-, author; Mohd. Fua'ad Rahmat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012