Online signature recognizer by applying fuzzy logic - Chong, Wei Hoong, 1988-, author; Ismail Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012